перемагають сильні духомперемагають сильні духомперемагають сильні духомперемагають сильні духом

субота, 30 березня 2024 р.

 ВОЛЕЙБОЛ!
     28 березня 2024 року в стінах Академічного ліцею імені братів Шеметів ЛМР панував справжній волейбольний вир. Тут відбувся турнір, який зібрав на одному майданчику чотири команди: збірну дівчат, команду юнаків 8-9 класів, збірну учителів та збірну 8-11 класів.
     З перших хвилин змагань азарт та емоції вирували на майданчику, а глядачі з нетерпінням стежили за кожним розіграшем. Юні волейболісти демонстрували свою майстерність, навички та командну згуртованість. А збірна вчителів показала, що й їм не «чужі» спортивні азарт та завзятість.
     Атмосфера змагань була напрочуд позитивною та емоційною. Кожна команда віддавала всі сили, а глядачі щиро вболівали та підтримували учасників.
     За результатами запеклої боротьби визначився переможць турніру. Проте, справжня цінність цього заходу полягала не в перемозі, а в тому емоційному заряді та єднанні, яке відчули всі учасники та глядачі.
      Спортивний дух, чудова атмосфера змагань, щирі емоції та командна згуртованість – ось що стало головними підсумками цього заходу. Це ще раз підтверджує, що спорт – це не лише про перемоги, а й про те, щоб збиратися разом, отримувати задоволення та зміцнювати здоровя!












Немає коментарів:

Дописати коментар